Bine ai venit, Anonim
Cuvinte cheie:
Oras:*
Domeniu:*
Tip Job:*

<< Mergi la pagina anterioara

Aplica pentru acest Job

Companie: Students Experience
Oras: Bucuresti
Tip Job: Full time
Salariu: nespecificat
Data Anunt: 20.02.2015

Work and Travel Grecia 2015

Descriere Companie

Students Experience s-a infiintat in anul 2013 din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la ceea ce exista deja pe piata in materie de programe Work and Travel si Internship-uri in strainatate. Pentru ca intotdeauna exista loc de mai bine si unde concurenta este mai mare, atunci si calitatea serviciilor oferite va creste.
In 2 ani de activitate pe piata din Romania, am recrutat si plasat cu succes studenti si personal calificat pentru urmatoarele programe: Work and Travel SUA, Work and Travel Greica, Work in Europe, Intrenship SUA. Avand birouri in puncte importante din tara precum Bucuresti, Baia Mare, Craiova sau Iasi si fiind intr-o contiuna dezvoltare, Students Experience reprezinta alegerea potrivita in plasarea fortei de munca din strainatate.
Students Experience reprezinta o echipa formata integral din fosti participanti ai programelor Work and Travel. Putem spune ca avem o experienta (adunata) de peste 30 de ani ca participanti Work and Travel SUA, Grecia sau Spania. Consideram ca aceasta experienta ne deosebeste de restul agentiilor de pe piata din Romania, fiind orientati in primul rand spre relatia dintre noi si client. Toate programele noastre, fie ca este vorba de practica profesionala, joburi sezoniere sau locuri de munca pe perioada nedeterminata sunt platite, iar angajatorii sunt atent selectati si verificati de catre partenerii nostri din strainatate.
Dorim sa fiti intotdeauna satisfacuti de serviciile noastre si sa aveti experiente de neuitat, care sa va determine sa ne recomandati si sa ne cautati in anii urmatori.
Priviti-ne ca un interemediar intre VOI si VISUL AMERICAN, pe care l-am trait la randul nostru si acum vrem sa-l impartim cu cati mai multi participanti ai programelor noastre. De aici si motto-ul nostru: "Your AMERICAN DREAM starts with us!"
Din luna februarie 2015, Students Experience este membru business al Camerei de Comert Americane din Romania

Descriere Job

Hello !! Vrei sa ai ai parte de o vacanta super, sa te distrezi, dar sa faci si bani ? Programul Work and Travel Grecia iti ofera sansa sa fii mai mult decat un simplu turist ! Noi credem ca acest program este o experienta de neuitat si o calatorie pe care sa o povestesti si prietenilor tai ! Si unde poti sa incepi aceasta aventura nebuna daca nu in frumoasele insule ale Greciei ? Iata detaliile despre acest program : Trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani ( diploma de Bacalaureat nu este necesara - poti fii licean, student si chiar si absolvent ), Sa cunosti limba engleza la nivel conversational, iar Cazierul tau judiciar sa fie curat ( fara incidente ).

Responsabilitati

Mai jos ti-am enumerat pasii de urmat pentru a-ti usura inscrierea:
1. Platesti taxa de inscriere 75 € (platibili in lei la cursul BNR ), (in loc de 150 € pana la 20.04.2015).
2. Ne trimiti pe grecia@studentsexperience.ro, dovada achitarii taxei de inscriere,CV-ul in format Europass in Lb. Engleza, formularul atasat in acest e-mail si 2 poze, una tip pasaport si una full body(in picioare), noi iti vom face un profil online pentru a putea aplica la job-uri.
3. Dupa ce am primit confirmarea job-ului, achiti taxa de program de 125€ daca esti student la Turism sau la Geografie sau 175€ indiferent de varsta sau specializare.
4. Te pregatesti pentru plecare, nu iti iei foarte multe lucruri la tine pentru ca o sa te intorci cu cel putin un bagaj in plus.
Toate taxele se achita la banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.
CONT RON: RO10 BTRL RONC RT02 2492 2301 (toate taxele se platesc in LEI la cursul BNR din ziua platii + 2% comision de risc valutar)
TITULAR CONT: STUDENTS EXPERIENCE SRL-D

Cerinte

Actele necesare:
Cazier judiciar
Adeverinta de la medic pe care sa scrie: "apt de munca"
Adeverinta de la Directia Pasapoarte din care sa rezulte ca nu aveti interdictie de a parasii tara
Declaratie pe propria raspundere ca nu aveti carte de munca sau daca aveti, copie dupa aceasta
Copie dupa C.I.
CV format Europass in limba engleza
Formularul din atasament, completat si 2 poze(o poza tip buletin si o poza full body)
Dovada achitarii taxei de inscriere

Bonusuri, Beneficii

Nu te lasa pacalit de zvonurile care te inconjoara, Grecia inca conduce topul destinatiilor turistice din Europa, inca este pe lista preferintelor europenilor si nu numai. Daca nu ai planuri pentru vara lui 2014, e timpul sa-ti faci! Salariile incep de la minim 450 euro si pot ajunge pana la 1000 euro, in functie de experienta si vechime. Pe langa salariu, angajatorul iti ofera 3 mese pe zi si cazarea pe toata perioada contractului.Pentru acest job au aplicat 1 candidati